Apa kezdődik!!!!

2010.10.08. 00:25 | SujtolegBrigad | Szólj hozzá!

Nos újra itt van a várva várt nap! Holnap elkezdődik az újabb bajnokság, az újabb első osztályú bajnokság, az újabb első osztály kosárlabda bajnokság, ahol az én városom csapata is részt vesz tavaly óta. Még mindig ízlelgetem azt hogy, hol játszik a csapat! Tavaly álomként indult, és ha néha rosszul is álmodtunk, végülis nem kellett felébrednünk, és remélem idén sem kell, hanem csak álmodni, és álmodozni.

Az idei felkészülés szépen indult, nehezen folytatódott, de szerencsére szépen végződött, és ha nem is a legtökéletesebb feltételekkel, de teljes csapattal, edzővel ( igen sajnos ez is szempont volt idén ), légiósokkal, és érzésem szerint erősebb magyar maggal vágunk neki ennek a remélhetőleg hosszú menetelésnek. Van főszponzorunk, és talán újra van hitünk. Hiszünk abban, hogy ez a csapat még felljebb tud lépni a tavalyi énjéhez képest, és esetleg egy Kecskemét, egy Kaposvár elleni meccs után is győzelmi mámorban úszhatunk. De ezek még odébb vannak.

Egyenlőre arra kell koncentrálnunk, hogy holnap Körmenden a nyitó meccs. Nem várok semmit, a légiósok most jöttek - és JÖNNEK - az edző most jött. A  legszebb az a sportokban, hogy a szurkolók is ott lehetnek lélekben hangban a pályán segítve kedvenceiket, idén is tegyünk meg mindent értük, mert szerintem megérdemlik!!! Tisztes helytállás, és kemény küzdelem - ez az ami kell!!! Utána 4 napra rá, szerdán itthon 19 órától a Sportcsarnokban bemutatkozik hazai közönség előtt a gárda, reméljük nagyon sok nézővel, és szintén sok szurkolóval. Ez egy nagyon fontos meccs lesz, mindenképpen nyernünk kell. Nem akarunk a tavalyi idényhez hasonlóan sok kudarcot látni, nagy vereségeket megtapasztalni! Örülni akarunk - Extázist akarunk - Küzdést, hajtást, győzelmet akarunk!!!!!!!

 

njoy

Címkék: salgótarján kosárlabda ultras szurkolás brigád b közép sujtólég sújtólég

A bejegyzés trackback címe:

https://sujtolegbeszamolok.blog.hu/api/trackback/id/tr882355360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása