2009 utolsó mérkőzése.

2010.01.02. 10:19 | SujtolegBrigad | Szólj hozzá!

December 19. A sorsolás úgy hozta, hogy idei utolsó meccsünk hazai pályán lesz az Albacomp csapata ellen. Vérmes reményeink most sem lehettek, Davis hirtelen betegsége, Huckaby távozása, Bajramovics játékengedélyének kérdése, Buci régóta tartó sérülése, Jackson vállsérülése – ezek mind kérdésessé tették a tisztest helytállást is, féltünk egy méretes hazai zakótól ismét. Annyiból talán nyugiban vártuk a meccset, hogy utána party-t hirdettek a csarnokban, mintegy évzáróként, így talán gondolatban már a bulin voltunk, nem az esetleges nagy verésre gondoltunk.

A meccs előtt 1 órával már keringtek infók, hogy csúszás lesz, mert a bírók nem érnek ide…Volt havazás rendesen, de talán karamboloztak, vagy dugóba kerültek, nem tudtuk meg.
6-ra ezért odaért mindenki a csarnokba (kivétel a bírók), hiszen nem tudhattuk hogy igaz-e a hír. A csúszás végül 1óra 45perc volt, de addig kellően bemelegített mindenki, volt idő olyan dolgokra, amire máskor nem, többen virtuóz dobtudományukat mutatták be, elszórakoztattuk magunkat, s legalább a büfében is volt kellő forgalom…
A meccs végül 19.45-kor kezdődött, előtte megemlékezés a heti tragikus salgótarjáni eseményről, s mi is kiéltük magunkat egy kis csillagszórózással (igaz a melegítőfelsőm nem díjazta… :( ).
Annyi pozitívum az elején már kiderült, hogy Bajramovics már játszhatott, tehát volt halovány remény a tisztes helytállásra. Nem lépett meg szerencsére az Albacomp nagyon, még 24-24-nél egál is volt, szépen csordogált a játék, nem volt a pályán reklamálás, személy szerint én egy nagyon szimpatikus csapatot ismertem meg a Fehérvár személyében.
Számomra a félidőben derült ki, hogy addig csak 1 bíró vezette a meccset, a másik 2 még nem ért ide mindig… A második félidő elején toppantak be, aztán már volt fújkálás össze-vissza, megint a régi, megszokott mederbe terelődtek a dolgok, meg is jegyezte majd’ mindenki, hogy egyedül a spori jobb volt, mint a teljes legénység…
Megint bekaptunk sok 3-ast, Davis hiányzott a palánk alól nagyon, Bajramovics kicsit nehezen kapta el a fonalat, de aztán nem lehetett rá panasz, van benne fantázia. Gorszkij ismét jó formában volt, nagyon jó hír, hogy több meccs óta javuló formát mutat. Gytis ismét jól játszott, volt egy olyan 3-asa, amit talán még ő sem hitt el, hogy beesett, talán magas passznak szánta csak eredetileg.
Az eredmény 83-102, 20 ponton épp belül maradtunk, ez számunkra így teljesen megfelelt.
 
After party: a hosszúra nyúlt meccs ellenére sokan ottmaradtunk, vegyültünk a büfében rendesen, volt élőzene, s szerencsére most a játékosok sem rohantak haza, volt alkalom beszélgetésre, közös fotók készítésére.
Fotók : http://picasaweb.google.hu/sujtolegbrigad/20092010# - köszi Galbács Ati barátnőjének !
 
Már nagyon várjuk január 9-ét, a bajnokság folytatását, bár vérmes reményeket nem táplálhatunk a listavezető otthonában, de bízunk benne, hogy néhány jó hangulatú hazai meccsen okozunk még meglepetést pár csapatnak, s pár idegenbeli túra is szerepel a szurkolói 2010-es naptárban !
 
Búék, s Hajrá SESE !
 

n.

A bejegyzés trackback címe:

https://sujtolegbeszamolok.blog.hu/api/trackback/id/tr911638812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása